Concert Dorpskerk Hoogvliet 23 april 2017

Op uitnodiging van de Stichting Koffieconcerten Hoogvliet spelen we vandaag in de Dorpskerk in Hoogvliet. Samen met Vocal Ensemble Treble & Bass o.l.v. Marcella van der Heijde verzorgen we een gevarieerde muzikale middag.

Vandaag is voor ons een speciale dag in meerdere opzichten. Na het overlijden van Toos is het de eerste keer dat we voor publiek spelen onder begeleiding van onze nieuwe dirigent Tom Wilmer. Het is best spannend, zowel voor Tom als voor ons. We hebben een zestal stukken op de lessenaar staan, waarvan er een aantal zijn die we nog niet eerder ten gehore hebben gebracht. We maken gebruik van de gelegenheid om in te spelen, zodat we een beetje kunnen wennen aan de ruimte en de akoestiek van het kerkje.

Treble & Bass begint met het programma. We zitten in de zaal en genieten van een gevarieerd programma van lichte en jazzy muziek. Ze zingen a capella en hun heldere stemmen komen prachtig tot hun recht in het kerkje.

Het is tijd voor ons. De instrumenten staan al klaar en we installeren ons. Het slagwerk wordt vandaag verzorgd door Rik, de zoon van Tom. Een zacht tikje op het bekken, het moment van binnenkomst van Tom. We staan op en draaien ons naar het publiek toe. Op een teken van Tom gaan we zitten en beginnen met ons eerste muziekstuk. Het gaat goed en naarmate we langer spelen stijgt het vertrouwen en met Tokyo Adventure, met name genoemd, spelen we als nooit tevoren. Tom heeft er net als wij zichtbaar plezier in en het publiek ook. Tom wordt door de presentator een waardig opvolger van Toos genoemd, een mooi compliment! We mogen ons gelukkig prijzen dat een verdrietige gebeurtenis een vervolg heeft gekregen waar we zeker content mee mogen zijn.

We kijken terug op een geslaagde premiere. De kop is eraf zoals dat heet en we kijken met veel plezier terug op een geslaagde middag. Mooi om te zien dat twee totaal verschillende muzikale disciplines elkaar aanvullen en kunnen verbazen. Het was genieten en we hebben er weer een prachtige herinnering bij!

Bekijk de foto’s van het concert【寒冷地用】アメージュZ シャワートイレ ECO4 床排水 便器【HBC-Z10ST】 機能部【DT-Z153TN】 Z3T 寒冷地・ヒーター・水抜併用方式 手洗なし INAX LIXIL・リクシル 
【リズム時計】 電波時計 プログラムカレンダー01SR 直径350×56mm4FNA01SR19 入数:1 ★お得な10個パック
○端渓硯○中国-清朝中期-木製硯箱付-無傷-端渓石-文房具【古美術】【骨董】【中古】
【?????で全品P5倍!8/27 10:00~8/30 9:59迄】MoonLeaf 00302 エレミ 100ml【smtb-k】【ky】【KK9N0D18P】
【キャスター付きこたつ [トリニティ] 120×80cm+国産こたつ布団 2点セット こたつ 4尺長方形 日本製 セット (こたつカラー:ブラウン+布団柄:H_ウェーブ・ベージュ)】
松茸乱切2-4cm(業務用) これは便利!松茸ご飯にオススメ!10kg
http://www.info-fukuoka.com
TB-59-02 オプションシリーズ ホットボックス118(黒)
カーペット ラグ 【ラグナ 3480 240×340】 240cm幅 絨毯 敷物 リビング ダイニング オリエンタル 爽やか 防炎 トルコ製
【運賃見積り】【直送品】サカエ SAKAE パレットラック H2-5252