Jubileumconcert 6 juni 2015

Eindelijk is het dan zover! Het is vandaag 6 juni 2015. We vieren ons 65-jarig jubileum in Kantine Walhalla op Katendrecht. Maanden van voorbereiding zijn hieraan vooraf gegaan. Het is een prachtige zonnige dag. Vanaf 12 uur verzamelen we ons in het theater waar het concert straks zal plaatsvinden. We zoeken een plekje voor onze instrumenten en verkennen het gebouw.Om half twee gaat de zaal open en de eerste bezoekers arriveren. De zaal heeft een capaciteit van 150 zitplaatsen en al heel snel blijkt dat de belangstelling erg groot is. Uiteindelijk zit de zaal helemaal vol met onze schare trouwe aanhangers en nieuwsgierige muziekliefhebbers.

Onze dirigente Toos heeft samen met de muziek- en jubileumcommissie een mooi en gevarieerd programma samengesteld. Onze presentator vanmiddag is Henk Elderson en hij kwijt zich professioneel van zijn taak. Alles loopt op rolletjes. We genieten van het spelen en het publiek overduidelijk ook. Als grote verrassing krijgt Toos de Erasmusspeld uitgereikt door een afgevaardigde van de gemeente. De opsomming van haar werk in al die jaren is inmiddels een lange lijst geworden. En nog steeds lijkt haar energie onuitputtelijk. Ze glimt van trots en wij ook. Ze heeft de speld meer dan verdiend. Ook Anton wordt in het zonnetje gezet, hij is al 60 jaar lid van de vereniging en daarvoor krijgt hij een oorkonde van de Novam. Gefeliciteerd Toos en Anton!

Er zijn bloemen, hapjes, drankjes, lieve mensen, hulpvaardig personeel, foto’s, geluidsopnamen en een goede sfeer. Er worden herinneringen opgehaald en er wordt veel gelachen met elkaar. Na afloop gaan we naar Hotel New York voor een diner. We proosten nogmaals op een zeer geslaagde dag waar we met trots op terug kunnen kijken. Ook is een compliment voor de organisatie zeer op zijn plaats. Dank je wel Margrit, Ria en Monique voor jullie tomeloze inzet om deze dag tot een gedenkwaardige te maken.

Volgende week gaan we gewoon weer verder met repeteren. Toos heeft alweer een aantal nieuwe muziekstukken voor ons klaarliggen. Maar we hebben er weer een hele mooie herinnering bij en die staat in ons geheugen gegrift. Het was mooi!!

Bekijk de foto’s van het concert【セール限定1台限り】[RUJ-V1611W(A):LPG+MC-121V] リンナイ ガス給湯器 高温水供給式 16号 プロパン リモコン付 [北海道沖縄離島除き送料無料]
オーツカ光学 (OOTSUKA) LED照明拡大鏡・調光なし SKKL-D ラウンド15倍
機能門柱 ルシアス 機能ポール YKKap 【ルシアス機能門柱B01型 照明なしタイプ】 郵便ポスト 郵便受け エクステリア
★送料無料★TAGHEUER◆クォーツ腕時計?フォーミュラ1/アナログ/BLK/BLK【中古】【服飾雑貨他】
www.savyrp.com
★送料無料★ORIENT◆手巻腕時計/アナログ/レザー/BLK/BLK【中古】【服飾雑貨他】
ベッドランキング1位 収納付きベッド セミダブルベッド マットレス付きベッド ベット セミダブルベット セミダブルサイズ 収納 棚 コンセント付き収納ベッド ヴェガ ボンネルコイルマットレス付き:レギ
【あす楽対応可】選べる温泉旅行ペア宿泊券人気景品8点セットA(景品 二次会 コンペ 新年会 忘年会 結婚式二次会 ゴルフ イベント 参加賞 抽選会 ビンゴ 賞品)
壁掛けカレンダー 30冊〜【名入れ専用品】トーハン・DX 世界風景【2017年 カレンダー 平成29年 名入れカレンダー 印刷 社名 団体名 小ロット】【楽ギフ_名入れ】02P05Nov16
LIFETIME ライフタイム バスケットボールゴール LT-90040P ポールパッド付属